PERSONVERN

Hvem vi er

Vår webside er: https://webshop.medicanatumin.no.

Generelt

Dette er personvernerklæringen til Medicanatumin, et norsk selskap med adresse: Rabekkgata 9, 1523 Moss. Når du besøker våre nettsider eller kjøper varer eller tjenester fra en av våre butikker kan vi behandle personopplysninger om deg slik det er beskrevet i det følgende. I slike situasjoner opptrer vi som behandlingsansvarlig og du kan henvende deg til oss med alle spørsmål relatert til vår behandling av dine personopplysninger slik det forklares under eller på «Min Side» på medicanatumin.no

Beskyttelse av dine personopplysninger er veldig viktig for Power. Vi innhenter og bruker bare dine personopplysninger innenfor gjeldende rett slik det følger av personopplysningsloven og EUs personvernforordning nr. 2016/679 (GDPR) som gjennomført i norsk rett. Når vi her bruker uttrykk som «personopplysninger», «behandling», «behandlingsansvarlig» og «databehandling», har disse samme meningsinnhold som fremsatt i personopplysningsloven.

Dine rettigheter

Du har rett, etter forespørsel, til innsyn i personopplysninger som vi til enhver tid lagrer eller behandler. Du har også rett til å få korrigert eventuelle feil i dine personopplysninger. Under visse omstendigheter har du også rett til å kreve begrensning av vår behandling av dine opplysninger eller anmode oss om å slette dine personopplysninger. Du kan til enhver tid trekke tilbake samtykke til vår behandling av dine personopplysninger (slik det er redegjort for over), uten at dette påvirker lovligheten av behandling basert på et samtykket før samtykket ble trukket tilbake.

Du kan rette en innsigelse mot vår behandling av dine personopplysninger, og når EUs forordning 2016/679 (GDPR) trer i kraft kan du be om å motta dine personopplysninger i et strukturert, vanlig og maskinleselig format slik at opplysningene lett kan overføres til deg eller en annen behandlingsansvarlig utnevnt av deg (dette er kjent som «dataportabilitet»).

Vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss dersom du har noen klager tilknyttet vår behandling av dine personopplysninger. Vennligst foreta anmodninger omhandlende disse spørsmålene slik det er redegjort for over i denne personvernerklæringen. Vi informerer også om at du etter loven har rett til å klage til Datatilsynet.

Oppdatering og endringer

Denne personvernerklæringen kan bli oppdatert eller endret. Når vi publiserer endringer i denne personvernerklæringen vil vi inkludere datoen for siste oppdatering. Hvis det foretas endringer av avgjørende betydning for denne erklæringen eller for hvordan vi behandler dine personopplysninger vil vi varsle deg. Varslingen skjer enten ved at vi publiserer en tydelig beskjed om endringene før de implementeres eller ved at vi sender deg et varsel direkte.

Kontaktinformasjon

Ønsker du å få slettet, endret, overført, begrenset eller tilsendt de personopplysninger vi har registrert på deg, kan du kontakte oss på: post@medicanatumin.no

Hvis du har spørsmål angående denne personvernerklæringen eller personvern på våre nettsider kan du kontakte oss på: post@medicanatumin.no